Assortiment

Eenvoud is de moeder van het ballenfornuis. Een beperkt aanbod, maar tot in de puntjes verzorgd. Neem mee naar huis, of smul ervan in onze B&G’s.

 

Najaar 18

We leven & koken met de seizoenen. Onze chef Wim Ballieu ontwerpt 4 collecties per jaar volgens het seizoensaanbod . Van zeer klassiek zoals “tomaat” of “liegeoise” tot zéér verrassend zoals “zwarte olijf met ansjovis”maar telkens voor ieder wat wils. Alle seizoenssmaken zijn steeds verkrijgbaar in onze shop. In het restaurant & delivery maken we telkens een selectie van 4 ballen: waarom? iedere bal bakt 27 minuten in onze warmeluchtoven (slow baked dus), maar we bedienen telkens binnen de 8 minuten. (fast served)…. hoe we het doen? kom ’s langs !

 

Classic Pork
3 kazen

Gewicht 220g

Prijs 5€


Say cheese! Geniet van deze vulling:  parmezaan, gruyère & pecorino. BEVAT gluten, eieren, soja, melk & mosterd.

Classic Pork
Champignon & truffel

Gewicht 220g

Prijs 5€


Ball gevuld met truffelsaus, sjalot & champignons. Onze topspecialiteit :) BEVAT gluten, eieren, soja, melk en selder.

Classic Pork
Kervel & pancetta

Gewicht 220g

Prijs 5€


Ball gevuld met krokant gebakken spek & lekker "vinnige" kervel. BEVAT gluten, eieren, lactose, selder & mosterd.

Classic Pork
Op z'n luiks

Gewicht 220g

Prijs 5€


Een ball gevuld met 'culinair erfgoed': bruine trappist, luikse stroop & donkere rozijnen. BEVAT: gluten, eieren, soja, melk & selder

Classic Pork
Stroganoff Glutenfree

Gewicht 220g

Prijs 5€


Een volledig glutenvrije ball met een glutenvrij korstje. Rode peper & tomaat zorgen voor een heerlijke verrassing binnenin. BEVAT: eieren, soja & selder

Classic Pork
Witlof-Mosterd