Onze crafters

Ballendraaier & groentenlover gezocht voor ons foodlab in Brussel…

10/18/2016

word jij onze nieuwe collega ?

Sinds 2012 reeds draaien we gehaktballen, gevulde ballen, met een vloeibare vulling langs de binnenzijde. We groeiden snel, tot de 6 restaurants & de foodtruck die we nu hebben & we koesteren grote ambities 🙂 50 restaurants in 2025 waarvan 1-tje in New York, dromen mag (moet !)

Ikzelf ben slager van opleiding, een kok in hart & nieren met een grote voorliefde voor catering & events, maar als kleinzoon van de boerderij liggen goeie & eerlijke ingrediënten me na aan het hart. Ik leerde hoe belangrijke nauwe partnerships met andere ambachtsmensen zijn, & daar zetten we sterk op in bij Balls & Glory: we persen appel-rabarbersap in Sint-Truiden met de mensen van Pipo, De heerlijkheid in vladslo maakt onze  heerlijke paté, Stephan bakt ons zuurdesembrood, & last but not least onze centrale slagerij/keuken waar we de ballen draaien in Gent.

Dagvers & lokaal zijn über-belangrijk voor ons: & alle limonades, stoemp, salads, cake of the day worden on the spot in onze restaurants gemaakt…. daar schrijven Jim & Ik samen de recepturen (of technische fiches zoals wij ze intern noemen) voor.

But we need help !

Sinds een 3-tal weken doet onze keuken aan Brussel Beurs ook dienst als foodlab om nieuwe gehaktsoorten, nieuwe vullingen, nieuwe veggie-ballen, nieuwe salads, nieuwe jus, nieuwe limonade & nieuwe cakes te gaan bedenken & op punt te zetten. (voorheen was dat bij me thuis)

& daarom zijn we op zoek naar talent !

bg-opening-160916-dinette-studio-7

Iemand die in full-time bezetting de middag-services aan Brussel Beurs draait & samen met ons nieuwe recepturen bedenkt & test.

We verwachten iemand met degelijke product-kennis met focus op gehakt vlees & groenten, die zonder additieven voor smaakbommetjes kan zorgen, die vlot door onze collega’s kunnen gemaakt worden. Een kennis van voedingswaarde, bindingen,  vlees & de seizoenen is dus van levensbelang.

We are professionals, dus collegialiteit &  kennis van voedselveiligheid zijn 1 van je talenten.

Je werkt in een klein team & je wordt dus gelukkig van zelfstandig functioneren., een uitstap naar de boerderij & onze centrale keuken van tijd tot tijd zit erin.

Voel je je geroepen of ken je iemand die in ons foodlab kan openbloeien ?

shoot !

stuur je cv & motivatie door naar stephanie@ballsnglory.be

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply