THE DUTCH BALL CONTEST

01/11/2017

Balls & Glory opende in juni (in relatieve stilte) de eerste vestiging met gevulde gehaktballen in Nederland, nu enkele maanden verder zijn we goed ‘geroteerd’… Time to create a buzz! We geloven sterk in co-creatie & daarom willen we op een vrijdag 10 februari een heuse “DUTCH-ball” contest gaan opzetten. Onze Nederlandse klanten dingen mee naar de ultieme Nederlandse vulling voor onze handgedraaide, ovengebakken ballen met vlees van eigen kweek (in varken, kip of veggie).

De wedstrijd zelf…

D DAY : 10 februari in onze Eindhovense shop (Nieuwstraat 30, Eindhoven). Samen met 24Kitchen gaan we in de komende maand op zoek naar 5 duo’s die zich geroepen voelen ons te helpen in de zoektocht naar dé Nederlandse gehaktbal… Uiteraard bestaat deze al jaaaaaren, het grote verschil is dat wij hem vullen met iets verassends en laat nu net hier de uitdaging in liggen!

Wij voorzien 5 kookeilanden, het vlees en de gehaktmolens en ingrediënten voor de vullingen, onze kandidaten maken de vullingen ter plekke waarvoor we een bad van stikstof voor voorzien. Dit gebruiken we om de gemaakte vullingen instant in te bevriezen… (Top secret info die we hier delen met jullie! ;)). De workshop wordt -professioneel- begeleid door Wim die de duo’s bijstaat met ?goede? raad. NIET VERPLICHT!

Artistieke vrijheid vinden we heel belangrijk, onze bal moet enkel aan deze 4 voorwaarden voldoen :

Ovenbaked / Vlees, kip of veggie / Vloeibare vulling / Handgedraaid.

 

WIN WIN WIN 

Geen wedstrijd zonder leuke prijzen natuurlijk. Alle deelnemers verwennen we met een Balls & Glory ***prijzenpakket***! Een gehaktballenboek, een B&G boxer en een bon voor 2 personen om lekker te komen eten bij in een Balls & Glory shop. 

Voor de winnaar staat uiteraard de eer op het spel… Niet veel ‘coolers’ toch dan je eigen ball in productie te zien gaan en effectief op te eten in één van onze shops. Hiernaast voorzien we nog een leuke experience door één van onze partners en een bon om met 10 vrienden een feestje te komen bouwen in onze vestiging in Eindhoven! Woehoe…

Als jury voorzien we een mix van balkenkenners en ballenlovers die onder gezworen eed staan om objectief de beste/lekkerste bal te selecteren… PINKIE SWEAR!

 

De beste partners vind je niet in bed…

We mikken op een uniek event met een al even uniek resultaat… Uiteraard kan dit niet zonder de medewerking van onze partners! Heel veel hebben we er niet bij Balls & Glory : zoals in al onze keuzes kiezen we resoluut voor kwaliteit! Partners die mee duwen aan het event : 24Kitchen, Demeyere, SERAX, Fever Tree, Java koffie, HANOS, Duvel Moortgat, Electrolux. Tel hier onze Glory bij (van Balls & Glory ja :-)) en je weet dat dit amper kan mislukken!

Zin om mee te doen, heb je vragen of wil je ons gewoon succes wensen 😉 ? –> Mail ons op thedutchball@ballsnglory.com    De jury bestaat voor 50% uit ballenlovers, dus ook degene die willen proeven op 10 februari, mailen is de boodschap!

Hou zeker onze social media in de gaten voor extra info!

Team B&G.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply SERAX 01/12/2017 at 7:45 am

    🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻 looking forward

  • Leave a Reply