Lifestyle

we take care of your Balls at Tomorrowland.

07/25/2017

Sinds het prille bestaan van de Balls, 5 jaar geleden, zijn we maar al te graag aanwezig op het lekkerste festival van ’t land (én ver erbuiten): lekkere lijven, lekkere beats, maar OMG, the food !

Dit jaar hebben we onze all-time favorite “champignon-truffel” op het menu, tikt-massala of de nieuwkomer chilli-cheese. we serveren hem uit het vuistje, of met stoemp, of met salad (wat had je gedacht). & ook onze vegetarische arancini’s zijn een ideaal “fondje”, om voor of na al de liefde, emoties & vertier naar binnen te werken.

 

 

 

 

 

 

Voor de aandachtigen onder jullie: we zijn onze nieuwe verpakkingen (die binnen 3 weken hun intrede doen in onze stores) aan het uittesten (voorlopig nog blanco ;), ook de bestekken zouden net iets comfortabeler moeten zijn (en alles volledig ecologisch afbreekbaar, ah ja !)

Je vindt ons op 3 verschillende plaatsen:  in de line-up achter de MainStage, aan de operastage & op dreamville (zeker op donderdag & zondagavond kan een balleke daar wel smaken)

We hebben niet alleen aan een goeie maaltijd gedacht, maar zoals een bezorgde moeder, hebben we u ook een condoomke klaargelegd: because we take care of you.

Onder de noemer Tastes of the World kun je net zoals de afgelopen jaren weer proeven van alle smaken van de wereld. & omdat een mens niet alle dagen ballen kan eten (hoewel) zetten we toch ff onze favoriete eetstandjes op een rijtje:(onze top 5)

1.
Akkoord, TML is écht één van de lekkerste festivals, maar ik moet toegeven: ik ben een échte addict: niets gaat boven een perfect houtovengebakken pizza, & die zijn er -met hopen- te vinden op de Italiaanse standen. Yummy yummy. Niet te vergelijken met de pareltjes die Sergio & alle andere sterrenchefs uit hun hoed toveren, maar… ppppppiiiiiiiiizzzzzzzzzaaaaaaaaaaa !

2.

Gloednieuw dit jaar is het Tastes of The World Restaurant. Tomorrowland ging de afgelopen weken op zoek naar zes internationale, gepassioneerde chefs/foodies en hun inspirerende gerechten. Deze zes brengen samen met de Jong Keukengeweld chefs van Toerisme Vlaanderen, vernieuwende en wereldse gerechten  in de orangerie aan de voet van de One World brug.  Staub brengt dit jaar een gelimiteerde en handgemaakte Tomorrowland stoofpot op de markt. Deze gietijzeren pareltjes worden al in primeur gebruikt in het Tastes of the World Restaurant.
3.
Gewoon omdat het vollen bak het seizoen is (& omdat ik vorige week nog mosselen gaan vissen ben), & omdat het Gille, aka onze foodtruckguy. zijn lievelingsgerecht was: mosselen met frieten bij de jongens van de oesterput, aka seafoodrestaurant. Je waant je ff op de Gentse feesten met een “pot mossels” om duimen & vingers bij af te likken, letterlijk !
4.Onder het mosselrestaurant zitten de gasten van “The Jane streat”, met Sam van boulevard (Gent): heerlijke streetfood, om lekker te peuzelen.5.
Sinds 2011 wordt er samengewerkt met het Antwerpse Finjan. Zij bieden een gezonde en lekkere variant op de ‘typische’ festival-pitta. Finjan is de enige pitta bar die een vermelding krijgt in de Gault&Millau gids, & terecht.
allé, 5 bis dan nog 🙂
Dit jaar wordt er ook een plantaardige variant van de kebab aangeboden: Love Tomorrow Kebab. Paul Florizoone, bezieler van het Belgische Greenway, ontwikkelde deze 100 % veggie kebab. Vorig jaar ging de Gault&Millau award voor het gezondste festivalgerecht ging naar een sandwich van Greenway: de Korean BBQ pulled soy sandwich. Een krokant broodje werd gevuld met een vegetarisch vleesalternatief op basis van soja, kimchi, chili-vanille aioli en een frisse kruidensalade. Ook dit jaar wordt deze sandwich opnieuw aangeboden op Tomorrowland. ( & Paul is ook steeds onze steun & toeverlaat om nieuwe vegetarische ballen te bakken & te ontdekken )
de regen kan ons niet deren !, we take care of your balls !
Tot volgend weekend ?

of tot gewoon in ons restaurant ? of tot in uw living ? via deliveroo.be , of tot gewoon ergens op de bots, want er is meer in het leven dan gehaktballen & tomorrowland, dan weten we 😉

grtz

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply