Onze crafters

Waarom jij onze communicatie-stagiair bent…

08/25/2017

Is communiceren jou met de paplepel ingegeven & zoek je een stage-plaats ?

Sinds 2012 maken we ’s werelds beste gevulde gehaktballen 😉 ons splinternieuwe boek gaat één dezer in druk, David is in Brussel de laatste “couch-kes” verf aan het geven aan de KVS waar we vanaf 1 oktober ook workshops zullen geven, Lieven stoomt zijn team klaar in Leuven om de studenten binnenkort te ontvangen, Gille sleutelt aan zijn tweede (& derde?) foodtruck, In Antwerpen ontvangen Nora & Dimi binnenkort ook trouwers, Ruben zijn nieuwe keuken is een feit in Gent, Aan de beurs “broebelt” er een idee, & Jim werkt naarstig verder aan zijn Balls & Glory-varken (Jim doet nog meer dan dat btw)….

Kortom: duizend & één verhalen te vertellen, honderd & één events te organiseren, & plaats ( & behoefte) voor één stagiair ! (periode van min. 2 maand)..

Bel ons, schrijf ons !

wim@ballsnglory.be of stephanie@ballsnglory.be

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply