Lifestyle

Balls & Glory kiest voor Bloom.

02/16/2018

We gebruiken maar al te graag verse kruiden voor het maken van onze ballen, ijsthee of andere gerechtjes. Door het bestaan van Bloom kunnen we daar nu een stapje verder mee gaan. Waar planten binnenshuis onvoldoende zonlicht opvangen om te groeien, of gewoonweg te overleven, is Bloom de oplossing.

 

“Bloom is een full-spectrum groeilicht en wil iedereen laten meedoen met indoor farming. “

Door het full-spectrum en zeer hoge kleur-echtheid van het licht is de 32W module geschikt voor de cultivatie van (snelgroeiende) planten zoals groenten, kruiden of thee. Je hangt niet vast aan bepaalde pads of plant modules, je kan alle planten groeien die je zelf wil. Je mandarijnenboompje langer in leven houden of een indoor moestuintje aanleggen met behulp van zaden, het kan allemaal met Bloom.

Bloom is ontworpen om een leven lang mee te gaan. Er komen enkel duurzame materialen en technieken aan te pas: het framework bestaat uit geanodiseerd aluminum en de LED’s gaan zo’n 8 jaar mee. De Bloom is gemakkelijk demonteerbaar omdat er geen lijm gebruikt wordt waardoor de LEDs ook eenvoudig te vervangen zijn.

 

Bloom is modulair. Eigenlijk kunnen we hem ook ophangen, verticaal plaatsen of inbouwen onder een schap of kast. Verander je graag eens je opstelling? Neem zeker eens een kijkje op hun website en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

 

Belangrijker nog dan het clevere design van Bloom is de visie achter het bedrijf. “Mother” heeft als missie iedereen toegang te geven tot de basisbenodigdheden. Mother zal de komende jaren een reeks van slimme producten ontwikkelen en vermarkten die jouw bedrijf of huishouden zelfvoorzienend maakt.

 

Mother’s eerste product – Bloom – kan je nu reeds bewonderen bij Balls & Glory aan de beurs in brussel.

 

Te nieuwsgierig geworden?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief of surf naar de website www.mother.life/bloom.html, facebookpagina  facebook.com/mothermovement

of instagram: instagram.com/mother.life.official

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply