Citylife

My Internship – part VII

05/20/2018

It’s a new dawn, it’s a new day, it’s a new WEEK

Maandag 14 mei – Picture this!

The big thing van vandaag op de planning was een fotoshoot van onze nieuwste ballen & salades. Grappig was dat de fotograaf zich midden in het restaurant placeerde. Dit geeft de klanten wel een zeer hoge dosis beleving tijdens hun lunch! De foto’s zullen in het groot worden uitgeprint en binnenkort te zien zijn op onze straatborden. Ook onze zomer-special heeft zich van zijn beste kanten laten zien. Wel wat jammer dat ik hier niet meer over mag vertellen, maar het zal niet lang meer duren vooraleer jullie hem zelf kunnen ontdekken in onze stores!
Natuurlijk moet, na het prepareren van al dat eten, ook de afwas gedaan worden…

Later op de avond keerde ik terug naar het restaurant in Gent om wat met de klanten een babbeltje te slaan. Wie zijn ze? Waarom komen ze? En hoe kunnen wij hen bereiken?

Dinsdag 15 mei – TGFS (Thank God for Students)

Ik had mijn lijstje met vragen voor Wim klaarliggen en hiermee begonnen we de dag. Nieuwe opmerkingen over de technische fiches worden genoteerd, vragen gesteld en ik kon weer wat verder.

In de namiddag trokken we naar studenten van de Hogeschool-Universiteit Odisee om te luisteren naar hun eindwerk rond Balls&Glory. Na een jaar hadden ze een mooie financiële analyse gemaakt en een goed advies opgesteld. Doordat de richting er gegeven wordt in het Engels, werd ook de presentatie in het Engels gegeven. Dat was toch even opletten om alles te kunnen begrijpen!

 

Woensdag 16 mei – Meat me halfway

Morgen start een nieuwe actie van UberEats waarbij je een bal koopt en een tweede gratis krijgt. Mijn taak was de communicatie ervan naar de shops & klanten. De rest van de dag vulde ik met het beantwoorden van de reviews, de mails en het ineen puzzelen van de nieuwe countermenu in Gent.

Die avond beloonde ik mezelf op een goeie portie ballen in Antwerpen. Ik probeerde de Luikse bal uit het principe: hoe gekker hoe beter.. En reken maar, het was de moeite!

Donderdag 17 mei – #underdressed

Vandaag was de eerste dag van de UberEats actie, en Brussel was er niet helemaal klaar voor. Maxine werd meteen gepromoveerd tot stoemp-opschepper en zakkenvuller 🙂 Een stressy-jobke want de bestellingen bleven binnenkomen!

Vanavond was de prijsuitreiking van de The entrepreneur awards of the year. Ik zou niet meegaan omdat de tafel vol was, maar om 17u30 werd ik toch opgebeld. Blijkbaar had iemand afgezegd en was er dus nog een plaats vrij aan de tafel. Bij het eerste telefoontje konden ze me niet overtuigen om mee te gaan. Ik was er ook absoluut niet op gekleed. Pas toen er werd gedreigd bij het slagen of niet op mijn stage, besloot ik de taxi in te stappen. Gelukkig woont mijn zus in Brussel en kon ik nog snel in de douche springen bij haar. In mijn jeans vergezelde ik het B&G-team aan tafel.

Na het gala-event, bracht persoonlijke taxi, Stephanie, mij thuis. Een geslaagde avond en een nog meer geslaagde autorit 😉

Vrijdag 18 mei – WEEK-end

Donderdag waren alle ballen van de UberEats actie al uitverkocht wat maakte dat het vrijdag ietsje rustiger was. Wendy leer ik beetje bij beetje beter kennen en ik moet toegeven.. Dat is toch een zotte madame hoor!

Up to next week!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply