Citylife, Lifestyle

My Internship – part VIII

05/27/2018

Bij deze week had ik een iet wat gekker gevoel dan normaal. Zat ik niet 100 % in mijn vel? Kwam het doordat de hoge temperaturen mij niet helder deden nadenken? Of bestaat er iets als: ’t is gewoon niet mijn week’?

Maandag 21 mei – Pinkstermaandag?

Terwijl de oudjes zich een dagje ontspanden op de zeilboot, besloot ik toch de trein op te stappen en mij achter het werk te zetten – zeilen is tenslotte toch niet zo mijn ding. Blij met de beslissing die ik gemaakt had, opende ik mijn to-dolijst op Trello en begon ik bovenaan. De technische fiches. We werken hier nu al meer dan een maand aan en het mag wel stilletjes afgerond worden 😉

Dinsdag 22 mei – Couples therapy

Vandaag stond de tweede ontmoeting met mijn stagementor op de planning. Met ons drieën – Mr. Otten, Wim en ik – plaatsten we ons rond de tafel en kon de relatietherapie beginnen. Hoe functioneer ik binnen het bedrijf? Voldoe ik aan de verwachtingen van een stagiaire storytelling? Of wat wordt er nog van mij verwacht in de laatste maand? Vele vragen, vele antwoorden en zeker veel om nog over na te denken. Zo kwamen er ook vragen naar boven als wat zijn mijn dromen. Waar zie ik mezelf als ik 30 ben. Wat ga ik studeren volgend jaar of zelfs wat ga ik deze vakantie doen? Allemaal dingen waaraan ik op dit moment herinnerd wordt..

Woensdag 23 mei – Work from home

Een dagje niet treinen. Dat is mooi meegenomen! In de voormiddag had Wim een afspraak in Gent met Dorst, een bedrijf dat cocktails voorziet op tap. Let’s say that is quite interesting!

Uit het niets vroeg Wim me of ik het zag zitten om nog wat langer bij hun te blijven, als vakantiejobber dan weliswaar. Bij deze: IK ZOU NIETS LIEVER WILLEN

Vervolgens zette ik me achter het volgende project: de nieuwe countermenu in Gent. Samen met Jasper, member of the BnG-Ghent-family, bekeek ik wat er op de menu moest komen en hoe de puzzel het best in elkaar paste. Al zeg ik het zelf: het resultaat mag er wezen!

Donderdag 24 mei – The spill not

Thursday – Travelday. In Antwerpen werden vandaag wel 130 Portugezen verwacht. Allemaal snakkend naar onze ballen! We gingen kijken of we een handje konden helpen of eerder een balletje konden toesteken. Want die Portugezen kunnen nogal wat verwerken, als ik het zo mag zeggen!

Hoewel ik van mezelf vind dat ik een enthousiaste werker ben en een snelle leerling, verloor ik vandaag even de moed. Door een wankele plateau, liet ik vier volle glazen bier neervallen op de rug van een klant. De man was volledig doorweekt en ik kon wel door de grond zakken van schaamte. Gelukkig stond het team van Antwerpen me bij en hielp me. We gaven de man een proper hemd en t-shirt en ruimden alles op, alsof er niets gebeurd was. Gelukkig vonden de anderen klanten – want ohja, iedereen had mijn ongelukje gezien! – het een grappig scenario.

Vrijdag 25 mei – The checklist

Laatste dag van de week, en dat kon je zien aan onze takenlijst op Trello. Bijna elke taak afgerond. You go girl! Pas op.. volledig klaar zal ik nooit zijn. Bij elke afgeronde taak, komt er een nieuwe bij en zo blijven we goan. Gelukkig!

Ook na de stage begint het drukker te worden. De deadline voor het stageverslag komt dichterbij, en ik zou Maxine niet zijn als ik hier iets geweldigs van ‘wil’ maken. Soo.. Laten we er maar snel aan beginnen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply