Citylife

My internship – part XI

06/17/2018

Afgelopen week was een vermoeiende week. Dat bleek uit de aantal uren slaap die ik heb ingehaald dit weekend: vroeg erin, laat eruit en eentje om het af te leren rond de middag 🙂

Maandag 11 juni – ROADTRIP

Het begon al vanaf dag één. Met de auto reed ik naar Kontich om de nieuwe sandwichborden uit te halen (dit zijn de borden die je vanop straat ziet staan). Met dat de nieuwe FRESH-campagne van start is gegaan, moesten er ook nieuwe borden buitengezet worden.
Hoe dichterbij het vlaggetje op de gps kwam, hoe nerveuzer ik werd. Op een gegeven moment was ik zelfs zo nerveus, dat ik mezelf afvroeg of ik naar een mondeling examen ging. En je vraagt je nu zeker af waarom? Wel, er moest maar eens een fout op die borden staan… Gelukkig zag alles er prima uit en kon ik opgelucht doorrijden naar Gent, om ze daar als eerste te presenteren!

In de namiddag werkte ik in Gent verder aan mijn draaiboek voor toekomstige stagiairs, also known as the internship – pocket bible! Enkele rubrieken die je er zeker in terugvindt, zijn: ‘what to carry with you’, ‘how to handle Wim’ of ‘what to do on your first day’.

– Binnenkort in uw standaardboekhandel –

Dinsdag 12 juni – ROADTRIP CONTINUES

Natuurlijk moesten deze mooie borden ook tot bij de andere restaurants geraken. Op naar Brussel. Om 9 uur stond ik klaar om Wim op te pikken, zodat hij mij de juiste weg kon tonen om aan het restaurant te geraken.

De rest van de dag werkte ik verder aan de uitnodiging voor ons 6-jarig bestaan & onze website om franchisepartners aan te trekken. Werkjes met een deadline. To love or not to love…

Woensdag 13 juni – THIRD ROADTRIP

Ik geniet er echt van om te rijden in de auto, dus toen ik hoorde dat ik woensdag de ijsjes moest/mocht gaan uithalen bij De Ijsster, de plaats waar ze onze heerlijke frisko’s zelf bereiden, ging ik vol enthousiasme akkoord! Met Q-music op de achtergrond vertrok ik. Met 15 bakken frisko’s in de koffer en de airco vollenbak aan, reed ik eerst naar het restaurant in Gent. LADEN & LOSSEN. Vervolgens naar Brussel!
Met goed bevroren tenen, laadden we de ijsjes uit de auto, rechtstreeks in de diepvries. Totdat ze naar de volgende plaats konden gebracht worden.

Als korte break, plantte ik mezelf weer achter de computer om nog wat laatste effort’kes aan de website aan te brengen. Want voor ik het besefte, zat ik al terug in de auto onderweg naar Leuven. Ook zij waren aan het wachten op hun nieuwe plakkaten!

Donderdag 14 juni – Ready or not

Deadline-day. We hebben mega-grote filmposters laten drukken om mensen hun aandacht te trekken. We need those new franchisepartners! Deze zijn vandaag aangekomen. Maar de posters kunnen niet opgehangen worden, voordat de website af is… work work work dus!
Bovendien worden vandaag de uitnodigingen verzonden voor ons verjaardagsfeest op 27 juni!
#reclame : Van 28 juni tot en met 1 juli kunnen jullie lekker met ons komen vieren en genieten van de heerlijke ballen in RAY. Het restaurant in Gent blijft wel doorlopend open, maar wil je toch dat ietsje extra? Dan weet je waar je moet zijn 😉

Vrijdag 15 juni – Forget me not

Deze week ben ik iets te vaak thuis gaan slapen, waardoor ik elke dag een vrijdaggevoel had. Al bij al was het snel vrijdag en zat ik op mijn vast plaatsje in het restaurant in Brussel, wanneer Wim me opbelde. Hij had een afspraak in Antwerpen, was al onderweg, maar was nog iets vergeten. Gelukkig staat Super-Maxine altijd paraat 🙂
Ja, ja.. ze zullen me missen. Allée, even toch!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply