Citylife, Lifestyle

6 dagen feest!

06/22/2018

6 jaar geleden…

… openden Wim & Ruben de eerste Balls & Glory store in Gent, in de Sint-Jacobsnieuwstraat. Vandaag vind je onze glorieuze ballen ook in Leuven, Antwerpen & Brussel.

6 jaar geleden…

… was Balls & Glory één van de pioniers in de fast-casual markt. Terug naar de roots van lekker, snel & betaalbaar eten. Gevulde gehaktballen met stoemp of salade. Geen commerciele softdrinks, gratis water & fruit.  That’s it -al staan er nét iets meer vegetarische ballen op het menu dan 6 jaar geleden.

We groeiden op eigen kracht: een combinatie van franchise-partners & een zeer geslaagde crowdfunding-campagne maakten dat we stevig & duurzaam aan de fundamenten van een Belgische fast-casual keten konden bouwen: slow food, fast served.

En vandaag vieren we feest…

Ons Gents team zet alles op alles om deze verjaardag onvergetelijk te maken. Transparant, hedendaags & fun, midden in het hart van het altijd bruisende Gent. We konden ons geen betere plaats bedenken om de 6de verjaardag te vieren.

Een subtiel maar esthetisch belangrijk landmark, met respect voor de omgeving, met veel groen, zonder veel de aandacht op te eisen, maar met een duidelijke identiteit: RAY. De locatie is hoe wij de toekomst van Balls & Glory zien. 6 dagen-lang een Balls & Glory of the future dus: 6 jaar nadat Ruben & Wim de eerste store in de Sint-Jacobsnieuwstraat openden.

… 6 dagen lang!

We hebben zoveel mensen te bedanken voor hun vertrouwen, ideeën & inzet. Daarom zetten we de deuren van Balls & Glory @ Ray 6-dagen lang open voor een breed publiek.
Kom genieten van onze yummy balls & deze prachtlocatie!

Vanaf donderdag tem zondag is iedereen welkom:
do- tem zaterdag: van 12 tot 22u.
zondag van 12 tot 16u

géén reservatie nodig

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply