Warning: Use of undefined constant bng_post_id - assumed 'bng_post_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ballsngl/public_html/wp-content/themes/ballsngloryV2/functions.php on line 125

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/ballsngl/public_html/wp-content/themes/ballsngloryV2/functions.php:125) in /home/ballsngl/public_html/wp-content/plugins/sg-cachepress/core/Supercacher/Supercacher_Helper.php on line 77
Balls & Glory | Handcrafted Meatballs

Sint-Niklaas

Waar?
Sacramentsstraat 2
9100 Sint-Niklaas
OF
PRE-ORDER JOUW BALLEN EN HAAL ZE AF IN ONZE ZAAK!

Open
Van dinsdag tem vrijdag
van 11u30 tot 21u00
Zaterdag van 11u30 tot 22u
Gesloten op zondag & maandag

Reservaties & bestellingen
03 304 80 58
sintniklaas@ballsnglory.be

Ook in het Waasland zijn we van de partij! Sinds juni veroveren we Sint-Niklaas met onze heerlijke gevulde, handgedraaide, knapperige ballen met vlees van onze eigen boerderij! Kortom slow food, fast served in een stijlvol interieur, met een warm welkom van onze shopmanager Emanuel!

#ballsoftheday

Kijk eens binnen...

Emanuel is your friend!

Favoriete
ball:
Lamsball!
Krijgt de
balls van:
1 september, peuzelen van kip, andere mijn zak chips opeten, dat er plots geen wc papier meer is, regen en kou, kaas (behalve van mozzarella).
Loves: Met de fiets over de markt van Sint-Niklaas fietsen, cola met ijs en limoen, de vrijheid onder water bij het duiken, veel te snel van een berg snowboarden, door een boerenwegel rijden met de ligfiets, pizzabrunch, een kusje krijgen als je partner uit bed vertrekt en jij nog kunt blijven liggen, meevliegen in de cockpit van een vliegtuig, frangipankoek, s’morgens de postbus openen.
Contact: 03 304 80 58
sintniklaas@ballsnglory.be
Emanuel is your friend!