Student-from-kot!

21/09/2020
Studentbox Omslag Blog 2

Balls & Glory <3 students

Ook voor jullie studenten zijn het bizarre tijden. Omdat we elkaar dit jaar niet kunnen leren kennen via de vele kick-off feestjes hebben we onze koppen even bij elkaar gestoken en kwamen we tot deze studentenbox!

 

Unieke studentenmix

Gevulde ballekes in tomatensaus (zo een beetje als die van je moeder of grootmoeder, maar met lekkere kaasvulling) én  stoemp, een lekker fris Vedett’je, vitamientjes in de vorm van een appel & extra protection, because we take care of your balls, all of them ;)

 

Unieke studentenkick-off

Onze tip: bestel deze studentenbox voor jou en je kotgenoten/medestudenten en houd een mini kick off op kot!

quanto costa?? 2 keer niets!

Normaalgezien betaal je €12,5 voor onze ballekes met stoemp, maar nog het volledige academiejaar krijg je op vertoon van je studentenkaart €1 korting zowel inhouse als via take out op vertoon van je studentenkaart.

 

Met de start van het academiejaar ook verkrijgbaar via delivery met enkele extra’s!  Voor de volledige box nu €11,5 via Deliveroo. Of bestel vooraf & haal af en krijg 20% korting!

 

Get delivered in

Antwerpen   Brussel   Gent   Leuven   Mechelen   Sint-Niklaas

 

Bestel vooral, haal af en krijgt 20% korting bij Balls & Glory in jouw buurt

Antwerpen   Brussel   Gent   Leuven   Mechelen   Sint-Niklaas

Tips to discover the city!

Nu er geen kick off’s zijn zal je jouw studentenstad zelf moeten verkennen, maar we geven je graag onze leukste hotspots mee! Klik op jouw studentenstad om ze te ontdekken! 

 

Antwerpen   Brussel    Gent    Leuven    Mechelen    Sint-Niklaas