Wij blijven open in augustus!

01/08/2020
Campagnebeeld Bloog (1)

Het zijn uitdagende tijden voor de horeca, da's het minste wat je kan zeggen. We blijven ballen draaien, salades "tossen" & verse stoemp koken. Omdat we dat graag doen, & omdat we ons eco-systeem van boeren & ondernemers willen ondersteunen. Daarom deze nieuwe gerechten op de zomerkaart.

 

DE ZWALMBEEKHOEVE

Samen met Mieke Verniest & Johan Noyen bouwen we al enkele jaren aan een betere toekomst voor "dé" lokale boer.

Het lijkt wel dé nieuwe mode in marketing: & er wordt ongelooflijk veel on-zin verkocht. Maar dat mag & kan ons niet tegenhouden.

Weet je: pak 's uw fiets, verken de zwalmstreek, breng een bezoekje aan Mieke, en bezoek haar boerderijwinkel.

 

BARBECUE-CHICKEN

Beetje zoet, beetje pittig, boordevol kruiden....dé perfecte barbecue-saus-vulling voor een kippen-balletje. Idéaal om te scoren op de vele festivals die in de agenda stonden. Maar hey, de afgelopen weken hebben oa. Tomorrowland bewezen dat je de festivalsfeer ook perfect naar je bubbel kan trekken.

Onze tip: in alu-folie of brooddeeg op de barbecue.

 

COUSCOUS-SALADE

Geluk zit hem in kleine eenvoudige dingen: een perfect bereide couscous-salade bijvoorbeeld.

Met oven-gebakken paprika, aubergines, courgettes & kikkererwten, een frisse peterselie-joghurtdressing & ronduit lekker door de geheime raz-al-hanout kruidenmengeling. Dikke merci Omar voor de receptuur ;)

Lekker licht voor een lunch op ons terras of lekker veilig op jouw terras thuis ;)

 

SEASONAL BEEF BEARNAISE

Het blijft altijd een feestje: het opensnijden van een Balls & Glory-ball. Eerst de krokante korst, dan het lekkere gehakt & binnenin de vloeibare saus.

Dubbel feest als die vulling dé klassieker der klassiekers binnen de Franse sauzen is: béarnaise.

Enkel verkrijgbaar tijdens de maand augustus, wegens "crimineel" lekker ;)

Verkrijgbaar bij Balls & Glory in jouw buurt - Antwerpen, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen & Sint-Niklaas!