Terug naar overzicht
Maandmenu's

Back to school with Balls & Glory

01/09/2020
Template Campagnebeeld September

Back to school met Balls & Glory 

’t Is weer 1 september! Een dag die voor iedereen toch een eigen touch heeft.

Voor mama’s & papa’s terug naar het normale ritme.

Voor kinderen de eerste dag naar heimwei van een mooie, zonnige vakantie vol staycation-momenten. Of juist een grote glimlach, want daar zijn de vriendjes & vriendinnetjes terug!

Voor studenten is het dan weer een leuke reminder dat zij vandaag lekker kunnen uitslapen, want t’is ten slotte nog 3 weken vakantie.

Of ben je al even van de schoolbanken en krijg je door dit te lezen terug spontane herinneringen naar vroeger?

 

Voor ons betekent 1 september een nieuwe maand en dat betekent een nieuw menu die we graag met jullie delen!

Double new!

Elke maand verrassen we je met een nieuwe, niet-zo-doorsnee salade. Deze maand is dat de linzensalade met venkel & tomaten. Ookal is de vakantie voorbij, het blijft zover op je bord! Gecombineerd met ons seasonal varkensgehaktbal à la Liegeoise het ideale gerecht voor een lichte lunch. Beide nog tot eind deze maand op het menu!

 

Nostalgie op je bord

Ballekes in tomatensaus met gestoempte patatjes, authentiek & vree lekker! Met een kleine Balls & Glory touch (lees: met vulling ;). Een echte favoriet van velen onder jullie.

 

Omdat ‘het eten van mijn moeder’ hetgeen is wat een kotstudent het meest missen hebben we dit academiejaar iets in petto voor de studenten onder ons zodat je la mama toch niet moet missen: op vertoon van je studentenkaart krijg je €1 korting op jouw portie ballekes du jour met stoemp zowel als je bij ons komt eten als om af te halen en op je kot te eten! Hoe cool is da? Mama’s & papa’s, zeg het door! (Dat bespaart een zondagmiddag koken voor je kroost ;). 

 

Zijn je kiddo’s nog te klein, maar toch al zot van ballekes in tomatensaus? We hebben dit ook in kids-portie! Ideaal voor een naschools ‘ik heb geen zin om tekoken’-momentje 

 

Say Cheeeeeese

 

Meer specifiek: chilli cheese! Een beetje pikant, maar niets wat een Balls & Glory-lover niet aan kan ;) onze kippenbal met chilli cheese vulling. Stoempke derbij & smullen maar! Kom jij hem proberen?

 

You’re the chef ;)

 

Met de vakantie die voorbij is en het ‘normale’ leventje dat terug op gang komt. Kan het al eens leuk zijn om s’avonds gewoon de voetjes onder tafel te schuiven. Balls & Glory is de keuken van jouw stad, dus 1 tip: haal jouw maaltijd koud of warm af & geniet thuis met je gezin van een versgemaakte maaltijd die je zelf gemaakt (lees gehaald ;) hebt, maar dat hoeven ze niet te weten thuis hé!

Bestel vooraf & haal af bij Balls & Glory in jouw buurt: Antwerpen,Brussel,Gent, Leuven, Mechelen & Sint-Niklaas.

 

Of nog gemakkelijker: laat leveren via Deliveroo!  Of in Sint-Niklaas.

  

PS: Voor onze studenten hebben we ook nog een specialleke in petto! Houd onze social media in de gaten ;)