Balls & Glory logo
  • Restaurants
  • food & menu
  • Giftcard
  • Foodtruck
  • Blog
  • Meer
    AllergenenFAQFranchiseJobsNieuwsbriefContactOver B&G
  • NL
    NL FR

Allergenen

We leven & koken met de seizoenen. Onze chef Wim Ballieu ontwerpt 4 collecties per jaar volgens het seizoensaanbod . Van zeer klassiek zoals “tomaat” of “liegeoise” tot zéér verrassend zoals “zwarte olijf met ansjovis”maar telkens voor ieder wat wils.  Alle seizoenssmaken zijn steeds verkrijgbaar in onze shop. In het restaurant & delivery maken we telkens een selectie van 4 ballen: waarom? iedere bal bakt 27 minuten in onze warmeluchtoven (slow baked dus), maar we bedienen telkens binnen de 8 minuten. (fast served)…. hoe we het doen? kom ’s langs !

Allergenen info

Onze vestigingen

Antwerpen Gent Leuven Mechelen Sint-Niklaas
  In je buurt

Contact

Franchise Jobs Over B&G
Contacteer ons Boek onze foodtruck

Info

Foodtruck Allergenen Algemene voorwaarden Cookie Statement Privacybeleid Gerealiseerd met de steun van / with the support of
Logo Balls & Glory Volg ons op Facebook Volg ons op Instagram Volg ons op Twitter Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
© 2012-2023 Balls & Glory