Babbel & Bites Antwerpen (10u - 14u Theaterplein in Antwerpen)

17/06/2022
Banner

Student?

En ... op zoek naar een uitdagende zomer waarin je de foodtruck squad van Balls & Glory vergezelt naar de leukste festivals in België? 

Dan moet je zeker langskomen op onze Babbel & Bites event in Antwerpen. Kom voor een eerste kennismaking langs en stel je eens voor om ons team te joinen. Aanstaande zaterdag en zondag 25 en 26 juni (van 10u tot 14u) komt onze foodtruck naar Balls & Glory Antwerpen, op zoek naar nieuwe studenten die het zien zitten met onze foodtruck de festivalzomer in te duiken. 

 

Stel gerust vragen aan ons team en kom zo meer te weten over hoe jouw zomer er mogelijks kan uitzien! en jaaa .. dat wilt ook zeggen dat je tijdens het werken een gratis festivalletje kan meepikken, want wij gaan namelijk met de foodtruck naar Tomorrowland, Dranouter en ook Cactus festival. Wij zien jullie allesinds al graag komen! 

En natuurlijk zal onze foodtruck er ook aanwezig zijn! Dat weekend kunnen jullie komen proeven van onze overheerlijke tijgerpistolets, rauwwtchhh! Als je deze nog niet geproefd hebt, is dit zeker je kans! 

 

 

Hopelijk tot dan! ;) 

Schrijf je nu in!

Ook indien je er niet kan bijzijn, kan je ook altijd via deze link je in schrijven als student voor onze foodtruck squad!