Balls & Glory meat(s) Mealhero - a great collab!

03/09/2020
IMG 3321

A great collab

Mealhero en Balls & Glory staan eigenlijk voor hetzelfde: lekker eten zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Je kent ons voor onze grote, gepaneerde, gevulde ballen met stoemp, maar voor deze samenwerking hebben we enkele leuke en supermakkelijke recepten bedacht. We werken met onze retro balletjes. Dat zijn "kleinere" balletjes, zonder paneermeel en natuurlijk gevuld met alles wat lekker is, gecombineerd met een lekkere saus. Die passen perfect in de slimme stomer van Mealhero - jouw maaltijd in de stomer, verpakking scannen en stomen maar! Even wachten... en... smullen maar! 

 

 

Op ons menu #onlyinseptember 

Lekker authentieke balletjes in tomatensaus (met een kleine twist ;) 

Misschien probeerde je in één van onze restaurants al eens onze retro ballekes in tomatensaus met kaasvulling? Zo niet, kom dan snel langs! OF... probeer ze via Mealhero! Het volledige recept varkensballetjes met drie-kazen vulling in tomatensaus gecombineerd met groentenstoemp. e 

Kippenballetjes met een spinazie-touch! 

Samen met Mealhero bedachten we ook een nieuw recept: onze retro kippenballetjes gevuld met spinazie, met een lekker pestosausje en spinaziestoemp. Lekker groen(ten) op je bord! 

 

 

 

Veggie... of nee doe maar VEGAN! 

Balls & Glory, dat zijn ovenbaked meatballs, maar ook veggie en zelfs vegan balls! Sinds een jaartje op ons menu in onze restaurants: onze vegan ballekes met pompoenvulling met tomatensaus, heerlijk lekker in combinatie met zoete aardappelpuree! 

We <3 Mealhero 

Quote: “We helpen jonge gezinnen echt om gewoon gemakkelijk en gezond te kunnen eten wanneer je eens niet lang achter het fornuis wil staan”
Mealhero is de makkelijkste manier om lekker gezond te eten bij jou thuis. Waar ook wij bij Balls & Glory voor staan, daaruit kwam vorig najaar een eerste samenwerking. A great collab, die we graag verder aan de kook brengen! 
Via een vriesverse foodbox bezorgt Mealhero alle ingrediënten die je stuk voor stuk zelf kan uitkiezen en zonder moeite vers kan bereiden in hun slimme stoomoven. Het jonge Oost-Vlaamse bedrijf bestaat nog geen twee jaar maar het concept slaat erg aan. Inmiddels zijn ze aanwezig bij enkele duizenden gezinnen in België en Nederland, zijn jullie daar vanaf nu ook eentje van? ;)

P.S. Bestel met de code BALLSNGLORY3X25 en krijg 3 keer €25 korting! Wat houd je nu nog tegen? ;)