Onze boerderij op uw bord ;)

05/10/2020
Template Campagnebeeld

De herfst is een hoogseizoen voor iedere chef, kweet-nie-oe-fier op ons nieuwe menu: we brengen de boerderij naar de stad samen met onze lokale farmers zoals boerin Mieke.

Schermafbeelding 2020 10 05 Om 11.14.24 Butternutsalade

SWEET LITTLE PUMPKIN

 

Jupla: daar zijn de pompoenen! We geven flespompoenen een korstje van polenta, & voila: tarwesalade met butternut.
 
Butternut is iets steviger van textuur dan klassieke pompoen & zijn nootachtige smaak combineert fantastisch goed met de gepofte tarwe & dressing van honing, peterselie & hoeve-yoghurt.

We geven het toe: het korstje van polenta... dat idee hebben we van Ottolenghi.

Schermafbeelding 2020 10 05 Om 11.14.32 Vol-au-ballekes & ballekes met tomatensaus

BALLEKEEEEEES......

Never change a winning team: ballekes in tomatensaus met gestoempte patatjes, authentiek & vree lekker! Met een kleine Balls & Glory touch (lees: met vulling ;)). Groot of klein, we hebben er nog niemand mee ontgoocheld.
 
Nieuw zijn onze "dagschotels" of ballekes du jour: kippenballetjes gevuld met truffel, grote stukken hoevekip & een bladerdeegske: vol-au-ballekes.
say no more.


Ook verkrijgbaar via Deliveroo! 

Schermafbeelding 2020 10 05 Om 20.04.03 Onze schoonste, allerbeste boerin Mieke Verniest

GOESTING IN DE HERFST?

Smaakt naar meer?
Wij zijn alvast super content om terug vollen bak ballekes voor u te kunnen draaien. 
De corona-periode gaf ons de tijd om de partnerships met onze boeren en partners nog meer te verstevigen. Het resultaat? Méér dan ooit pure ingrediënten & full focus op smaak.

Of je nu veilig luncht of dineert in onze restaurants, voor het gemak van delivery kiest of je laat inspireren door Foodbag, we zijn er voor u.

 

Bekijk ons herfstmenu! 

Schermafbeelding 2020 10 05 Om 11.15.18 Chilli cheezyyyyyy chicken bal met casareccia-pasta

CHICKEN CHILLI CHEESE

Balls & Glory dat is op-en-top Belgische kost, maar eens "lekker vettig" met wat Mexicaanse invloed daar zijn we niet vies van. Méga lekker: meer kunnen we niet zeggen.

Een ball van puur kippenvlees van amper 270 kcal, waar we een vulling van Belgische kaas met flink wat groene chilli insteken (de vulling hebben we niet meegenomen in onze caloriemeeting ;)).

Probeer hem zeker met onze casareccia-pasta-salade.