Talloorkes all the way!

02/04/2024
DSC05012

NIEUW! Onze talloorkes voor de kleine honger, lunch of apero!

Goesting in warme fingergood? Proef dan onze typsich Belgische bitter-, kaas- of de kip-dragon ballekes!

Ah! maar we hebben ook koude talloorkes van gerookte worteltjes, droge worst, glorious burrata, gelakt gekapt of dé glorious potatobun!

Voor elk wat wils! ;) - Ga voor de Plank om te delen; een héérlijk assortiment aan talloorkes

Gelakt Gekapt 4 Page 0001 (1) -

Gelakt gekapt

Misschien wel onze persoonlijke favoriet! Een vleesbroodje van eigen gekweekt varkensvlees gevuld met een gekookt eitje van boer Olivier, gelakt met spek & sambal. Laat je verrassen door de heerlijke smaak van ons gekapt. Om duimen en vingers van af te likken... 

Droge Worst 4 Page 0001 (2) -

Droge worst 'poivre concessé'

Een droge worst met heerlijke poivre concassé, als dat niet kan smaken! Een echte Belgische klassieker met pit. Geserveerd met verse mosterd. Ideaal om te delen of helemaal voor jezelf, wij houden je niet tegen... 

Gerookte Worteltjes 3 Page 0001 (1) -

Gerookte wortelkes

Kom ons heerlijk gerookte wortelkes proeven, knapperig en vol smaak vers uit de oven. Met een frisse pesto van lokale walnoten. Rechstreeks van het veld van boer Sam. Ja man! Wij hebben er nu al goesting in! 

Burrata 4 Page 0001 (1) -

Glorious burrata

De zon op jouw bord met dit talloorke! Ontdek onze verse burrata met oven geroosterde tomaten en onze verse pesto van walnoten. Záaaaalig met een drankje in de zon op één van onze terraskes!