#2800love

21/09/2020
20191012 Balls&Glory 0036
Image (6) Ons Doris, een madam met ballen!

Hallo hallo! Ik ben Doris, shopmanager in Mechelen. Samen met mijn team vol studenten serveren we jullie graag dé lekkerste ballen in stoemp in het nauwste straatje van Mechelen, de Nauwstraat (lekker origineel he ;)

 

Ik geef jullie graag de favoriete hotspots van onze studenten en mezelf mee om jullie kennis te laten maken met het mooie Mechelen!

De Dijle

Schermafbeelding 2020 09 18 Om 12.18.42 Verken Mechelen op het water via Urban Escape

Door Mechelen stroomt de prachtige rivier, de Dijle! Je kan er even tot rust komen met een lekkere picknick (tip: bestel jouw studentenbox, haal af en zet je aan de Dijle ;)

 

Of! Je neemt het iets avontuurlijker aan en verkent Mechelen OP het water! Je kan kajakken of een kano huren met je bubbel?

Studentenhotspot 

Schermafbeelding 2020 09 18 Om 12.19.01 De Predikheren

Mechelen is fun, maar er moet ook gestudeerd worden (jaaaaa mamaaaaa!).

 

Een echte studentenhotpost is De Predikheren, hier kan je studeren, iets drinken en even chillen. ’t Ziet er een beetje uit zoals in de Amerikaanse films, vind je niet?

De Vismarkt 

Meer zin om even te chillen op een terrasje na dat studeren? Op het pleintje bij ons, de Vismarkt is het altijd vollenbak. Het is een gezellige pleintje met tal van café’tjes en je kijkt uit op de Dijle.

De Grote Markt 

Schermafbeelding 2020 09 18 Om 12.25.22 De Grote Markt

Af en toe zal je ook wel eens op kot koken? Het kan altijd leuk zijn om nog eens écht authentiek te gaan winkelen… op de markt! Elke zaterdag is het markt op de Grote Markt. Shoppingbag meenemen, groentjes kopen bij de marktkramer en erna klaarmaken op kot, kan ook eens leuk zijn toch?

 

Je kan er ook een gezellig terrasje doen met zicht op de prachtige Romboutstoren!

De Vleeshalle 

Schermafbeelding 2020 09 18 Om 12.30.26 De Vleeshalle

Dé culinaire hospot van Mechelen, dat is De Vleeshalle!Hier kan je lekker vers eten of ingrediënten kopen om mee te nemen naar huis en zelf te koken. Er is voor ieder wat wils, breng zeker eens een bezoekje!

Beklim de Romboutstoren! 

Schermafbeelding 2020 09 18 Om 12.40.46 De Romboutstoren & ons Balleke

Dit mag je niet missen! Tijdens je studententijd moet je toch een de Romboutstoren, de Kathedraal van Mechelen, beklimmen! Eenmaal boven kijk je uit over de hele stad, prachtig!

Zin in Balls & Glory?

BESTEL & HAAL AF     OF     GET DELIVERED