A-city!

21/09/2020
BALLS N GLORY ANTWERPEN 2019 57
BALLS N GLORY ANTWERPEN 2019 7 Onzen Jasper :)

Het studentenwelkom dit jaar ziet er een beetje anders uit, maar hé, 2020 is toch hét jaar van de innovatie? Ook wij leren jullie graag beter kennen op een digitale manier met onze studentenbox!

Ook deelt onzen Jasper graag zijn favoriete Antwerpse hotspots met je! Zo weet je toch waar je moet zijn hé ;)

Let's see something

Mas MAS - Museum Aan de Stroom

Dit knappe gebouw heb je ongetwijfeld al gezien: het MAS– ofwel het Museum Aan de Stroom. Het is meer dan een museum, hier wordt de verbondenheid tussen Antwerpen en de hele wereld alsook van de stroom en de haven gecreëerd door middel van 8 tentoonstellingsruimtes.

Binnenkort, maar wanneer is nog een raadsel , opent ook opnieuw het KMSKA– ofwel het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. Hier vindt je kunst gemaakt tussen de 14de& 20steeeuw, maar door de verbouwingen zullen jullie dit uitstapje nog even moeten uitstellen! De werkenzitten momenteel in de 2defase, hopelijk openen ze dit academiejaar nog de deuren!

 

Ben je meer geïnteresseerd in fotografie? Bezoek dan zeker het FOMU!Hier worden objecten en beelden van vroeger en nu voorgesteld, echt een must als fotografie-fanaat!

Op't gemakje

BALLS N GLORY ANTWERPEN 2019 83 Theaterplein Antwerpen

Of liever een middagje genieten, dat kan bij ons op het Theaterplein! Er valt altijd wel iets te beleven: jonge skaters die hun kunstjes oefenen (echt cool om te zien!), in het weekend de markt, audities van Belgium’s Got Talent (nog cooler dan die skaters!!)…

 

Ronde de kaaien aan het MAS of aan de Scheldebocht is het ook lekker om te vertoeven – een picknick met vrienden, gewoon even lekker rust!

Let's have breakfast! 

Schermafbeelding 2020 09 17 Om 14.46.16 Ontbijt Wasbar

Skip ontbijt, rechtstreeks naar brunch! De Wasbarop 30m van ons is super lekker om te ontbijten!

 

Ook Kaffeeninien Cafématiczijn leuk adresjes!  

Good food 

Afbeelding2 De lekkerste ballen!

Hongertje? Wij hebben de lekkerste ballen van Antwerpen ;)

Nee, maar nu ff serieus! Als je je inkopen wil doen voor op kot, passeer zeker eens langs de Brederodestraat – lekker & goedkoop!

 

De puurste producten aan de beste prijs vind je dan weer in het Natuurhuis!

Lekker strak, of liever vintage?

 

Hou je ervan om elke dag iets nieuws aan te doen? Of vind je het niet altijd nodig om ‘échte nieuwe’ kleren te kopen? In Antwerpen vind je 4 winkels van Think Twice, een uitgegroeid merk gekend voor tweedehands die ondertussen ook in andere grote steden zoals Brussel of Gent terug te vinden is.

 

We hebben ook tal van kringloopwinkels, altijd eens leuk om een nieuwtje op de kop te tikken!

Friends & drinks

Schermafbeelding 2020 09 17 Om 14.51.14 Cocktails at nine, Lijnwaadmarkt 9 2000 Antwerpen

We zijn een heel hecht team en gaan al graag eens eentje drinken, wie niet hé? ;) Onze favoriete adresjes zijn: Kassa 4, Batavier en Bar Paniek.

 

Meer zin in nog een hapje & een lekkere cocktail dan spreken we af in Barracuda, Cocktails at Nine of Dogma cocktails. Daar kan het wel eens hééééél leuk worden :-D  

Zin in Balls & Glory?

BESTEL & HAAL AF     OF     GET DELIVERED