De beste studentenstad ter wereld: Leuven

21/09/2020
BALLS N GLORY LEUVEN 63
Schermafbeelding 2020 09 17 Om 15.11.53 Our lovely students <3

Verliefd wordt je zowiezo op deze prachtige stad. Normaal knallen we het nieuwe academiejaar in met een grote kick-off op het Ladeuzeplein, maar daarom wordt het schooljaar niet minder glorieus ;)

Lees verder voor enkele tips van onze studenten om jullie vlinders te doen krijgen.

But first... Coffee! 

Madmum Coffe Madmum Coffee - Tiensestraat 38

Kan je de dag niet door zonder een straffe koffie? Passeer dan langs Madmum Coffee! Een hip, kleurrijk interieur waar je zonder koffie alleen al van opfleurt bij ons in't straat!

 

Je kan er ook uitgebreid ontbijten of lunchen!

Food & drinks in een hippe setting

Bar Florid Bar Florida - Vaartkom 43

Niet verder zoeken: Bar Floridais the place to be! Gezond, vers, vernieuwend… Kortom alles om voor te zwichten! OokCafé Entrepotis één van onze favorieten.

 

Of wandel naar de Grote Markt ( je kan het niet missen met zijn grote Sint-Pieterskerk) en daar vind je ook tal van terrasjes!

Zin in een beetje cultuur? 

Stuk Stuk - Naamsestraat 96

Ga naar het Stuk! Hét Leuvense culturele centrum voor dans, beeld & geluid! Met ernaast een leuke loungebar met gratis wifi waar je overdag kan studeren en 's nachts iets kan drinken, een echte hotspot.

 

Ook zijn er vaak gratis concerten, cinema, optredens, dans, theater... Een absolute favo in ons lijstje!

De toerist uithangen 

Museum M Museum M - Leopold Vanderkelenstraat 28

Zin om de toerist uit te hangen en een museum te bezoeken? Dat hebben we ook! Museum Mlijkt een typisch museum zoals je die kent van de vele schooluitstappen, maar dat is het niet! Het combineert oud en hedendaagse kunst, waardoor er voor ieder wat wils is!

Net dat tikkeltje extra 

Thelma Thelma - Vaartstraat 12

Food, interieur & fashion – dit alles in 1 gecombineerd vind je bij Thelma. Hier kan je genieten van een koffietje in een stijlvol design alsook een nieuwe outfit scoren en ideetje opdoen om je kot of huis later in te richten. Een leuk plekje waar je zeker eens geweest moet zijn!

Tiensestraat! 

Dé foodiestraat van Leuven: wij gaan graag cocktails drinken  & zalig lekker italiaanse geinspireerde sharingfood bij Baracca,

 

ontbijtje bij de jongens van wasbar, of noodles slurpen bij wasbar. De burgers van huis der burgers zijn lekker & betaalbaar.

 

Afbeelding2 Balls & Glory - Tiensestraat 31

Dé straat is in onze ogen de Tiensestraat. Hier vind je ongetwijfeld je zin! Nummertje 31 is onze ultieme favoriet ;) Kom langs voor de beste ballen en stoemp in town!

Balls & Glory is zowel restaurant, als shop! Je kan bij ons komen eten of jouw ballen (koud of warm) afhalen voor thuis. Blijf je liever in uw kot? Geen probleem! We leveren tot aan je deur! 

Probeer zeker de Balls & Glory studentenbox! Veel food voor weinig geld, en 't is meeeega lekker! 

Zin in Balls & Glory? 

BESTEL & HAAL AF     OF     GET DELIVERED